Menu

Ervaar de Zeeuwse gastvrijheid en laat je smaakpapillen betoveren door de verfijnde smaken en texturen van onze Franse gerechten.

Valentijnsdiner 2024

65,00 p.p.

4 gangen menu geserveerd van 14 t/m 18 februari 

Planchet hors d’ oeuvres

Laat je verrassen door deze plank vol met kleine voorgerechtjes.

Plat surf & turf

Een kleurrijk bord vol met lekkers van de zee en van het land om samen te delen. Met o.a coquille, krab, dunne lende, tomaatjes en groene asperge.

Plateau fromage

Kaasplankje voor twee met drie heerlijke kaasjes, notenbrood en pruimen gepocheerd in armagnac.

Etagère grand dessert

Etagere gevuld met lekkernijen van o.a chocola, passievrucht, bosvruchten, sorbetijs en hangop.

Lunch

Geserveerd tussen 12:00 en 15:30 uur

Soupe du Jour

Vers gemaakte soep van de dag

10,50

Croquettes de Crevettes

2 Vlaamse garnaalkroketten | salade | rouille | stokbrood

17,00

Croquettes Flamandes au Vieux Fromage

Vlaamse oude kaaskroketten | 2 stuks | mosterd

14,00

Carpaccio

Filet d’Anvers | rucola | pijnboompit | kappertjes | truffelmayo | grana

17,50

Plat du Jour

Verse dagschotel

22,50

Supplement Pommes Frites

3,50

Supplement Mayonaise de la Maison

1,50

Heeft u een allergie of wilt u graag allergeneninformatie? Laat het ons weten.

Apero

Geserveerd tussen 15:30 en 17:30 uur

Boules Amères

Bitterballen | 6 stuks | mosterd

7,50

Petit Frikandel

Frikandelletjes | 6 stuks | mayonaise

7,50

Boulettes des Cheddar

Cheddarballetjes | 6 stuks | mosterd

8,00

Boulettes des Crevettes

Garnaalballetjes | 6 stuks | rouille

16,50

Planchon Maison (4x4)

Garnaalballetje| Bitterbal | Frikandelletje | Cheddarballetje

25,00

Entrees

Geserveerd vanaf 18:00 uur. Wij serveren een 3-gangen menu welke u zelf kunt samenstellen bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert naar keuze voor 52,50. Daarnaast kunt u ook à la carte van onze gerechten genieten. 

Zalmbonbon

Gerookte zalm | mascarpone | rivierkreeftjes | appel

16,00

Tartelette van Geitenkaas

Taartje met geitenkaas | kroket van geitenkaas
pesto van doperwt | mousse van paprika

16,00

Croquettes de Crevettes

2 Vlaamse garnaalkroketten | salade | rouille 

16,00

Terrine Foie Gras

Terrine van foie gras en madeira | rode biet  
kweepeer | toast van brioche

16,00

Plats

Geserveerd vanaf 18:00 uur. 

Poisson

Skreifilet

Skreihaas | stampotje van prei| tomaat met
remoulade | choronsaus

30,00

Viande

Confit de Canard

Eendenbout | knoflookjus | seizoensgroenten

30,00

Duo van Rund

Duo van entrecote & sukade| rode en gele biet
mousseline van aardappel & beurre noisette

30,00

Végétarien

Ravioli van truffel & bospaddenstoelen

Ravioli | kletskop van parmezaan en selderij
roomsaus met truffel en gebakken bospaddenstoelen

30,00

Alle gerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en salade.

Pour les Enfants (Kids)

Poulet ou Poisson

Kipnuggets of vissticks | frietjes | mayonaise/ ketchup

12,50

Supplement

Supplement Pommes Frites

3,50

Supplement Mayonaise de la Maison

1,50

Dessert

Crème brûlée

Huisgemaakt volgens geheim recept van de chef

11,00

Dame Blanche

Vanille roomijs | calebaut chocoladesaus | slagroom

11,00

Hazelnoottaartje

Merengue | botercrème & mousse van koffie en Tia Maria

11,00

Plateau à Fromage

Drie soorten kaas van Erik Murre | armagnacpruimen | brood

11,00

Heeft u een allergie of wilt u graag allergeneninformatie? Laat het ons weten.
Alle prijzen in Euro inclusief btw.