Ervaar de Zeeuwse gastvrijheid en laat je smaakpapillen betoveren door de verfijnde smaken en texturen van onze Franse gerechten.
65,00 p.p.
4 gangen menu geserveerd op 24, 25 en 26 december
Terrine van eendenlever en rillette van eend, crème van rode biet en port, kweepeerpickle en toast van brioche
Gebakken tarbotfilet, ravioli van kreeft, saus van kreeftenbisque en venkel
Hertenfilet, bospaddenstoelen, rode wijnsaus, mousseline van knolselder en truffel, rode kool en appelcompote
Taartje van pure chocolade, ganache van witte chocolade en yoghurt, crème anglaise van mandarijn en compote van mandarijnè
+14,00 p.p.
Geserveerd tussen 12:00 en 15:30 uur
Vers gemaakte soep van de dag
10,50
2 Vlaamse garnaalkroketten | salade | rouille | stokbrood
17,00
Vlaamse oude kaaskroketten | 2 stuks | mosterd
14,00
Filet d’Anvers | rucola | pijnboompit | kappertjes | truffelmayo | grana
17,50
Verse dagschotel
22,50
3,50
1,50
Heeft u een allergie of wilt u graag allergeneninformatie? Laat het ons weten.
Geserveerd tussen 15:30 en 17:30 uur
Bitterballen | 6 stuks | mosterd
7,50
Frikandelletjes | 6 stuks | mayonaise
7,50
Cheddarballetjes | 6 stuks | mosterd
8,00
Garnaalballetjes | 6 stuks | rouille
16,50
Garnaalballetje| Bitterbal | Frikandelletje | Cheddarballetje
25,00
Geserveerd vanaf 18:00 uur
Versgemaakte soep van de dag
10,50
Vlaamse oude kaaskroketten | 2 stuks | gruyère | mosterd
14,00
2 Vlaamse garnaalkroketten | salade | rouille
17,00
Filet d´Anvers | rucola | pijnboompit | kappertjes | truffelmayo | grana
17,50
6 oester | Zeeuwse creuse | citroen | vinaigrette
21,00
Geserveerd vanaf 18:00 uur
Tarbot | citroenboter | seizoensgroenten
34,00
Eendenbout | knoflookjus | seizoensgroenten
28,00
Kogelbiefstuk | pepersaus | seizoensgroenten
29,50
Taleggio kaas | bleekselderij | zongedroogde tomaat
28,00
Alle gerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en salade.
Gebakken kip of vis | frietjes | mayonaise/ ketchup
12,50
3,50
1,50
Huisgemaakt volgens geheim recept van de chef
8,50
Vanille roomijs | calebaut chocoladesaus | slagroom
8,50
Zeeuwse Tompouce | bladerdeeg | banketbakkersroom | fruit
8,50
Citroentaartje | lemoncurd | fruit
8,50
Drie soorten kaas van Erik Murre | armagnacpruimen | brood
14,00
Heeft u een allergie of wilt u graag allergeneninformatie? Laat het ons weten.
Alle prijzen in Euro inclusief btw.