Ervaar de Zeeuwse gastvrijheid en laat uw smaakpapillen betoveren door de verfijnde smaken en texturen van onze Franse gerechten.
Geserveerd tussen 12:00 en 15:30 uur. Naast onderstaande gerechten kunt u ook genieten van een 3-gangen menu voor 48,00 en een 4-gangen menu voor 62,50 waarbij u de keuze heeft tussen vlees of vis.
Geroosterd brood | ham | kaas | gruère
11,50
2 Vlaamse garnaalkroketten | salade | citroenmayonaise | stokbrood
17,50
Camembert uit de oven | ratatouille | knoflooktoast
17,50
Huisgemaakte soep | brood | spiegelei | ham | kaas | kaaskroket
16,00
Huisgemaakte soep | brood | gerookte zalm | spiegelei | garnalenkroket
17,50
3,50
1,50
Heeft u een allergie of wilt u graag allergeneninformatie? Laat het ons weten.
Geserveerd tussen 15:30 en 17:30 uur
Bitterballen | 6 stuks | mosterd
7,50
Frikandelletjes | 6 stuks | mayonaise
7,50
Cheddarballetjes | 6 stuks | mosterd
7,50
Garnaalballetjes | 6 stuks | rouille
12,50
Geserveerd vanaf 18:00 uur. Wij serveren tevens een 3-gangen menu voor 48,00 en een 4-gangen menu voor 62,50 waarbij u de keuze heeft tussen vlees of vis. Daarnaast kunt u ook à la carte van onze gerechten genieten. Wij bieden vanwege het seizoen ook gerechten aan die niet op onze website staan. Dus kom langs en laat u verrassen!
Romige puree van gezouten schelvis | confituur van tomaat | rucola | hartige sabayon
18,50
Dun gesneden hertugfilet | vinaigrette van mosterd, wildfond en truffeljus | knolselder | pijnboompit
19,50
2 Vlaamse garnaalkroketten | salade | citroenmayonaise
17,50
Camembert uit de oven | ratatouille | knoflooktoast
17,50
Geserveerd vanaf 18:00 uur.
Op zijn heel gebakken tarbot | jus van beurre noisette en dragon | romige puree | haricots verts
34,00
Gekonfijte eendenbout | Grand Verneur saus | relish van groene olijf en armagnac pruimen | ratatouille
32,00
In roomboter gebakken met knoflook en tijm | bearnaissesaus | ratatouille | pommes frites
36,00
Steak van geroosterde knolselder | saus Café de Paris | confituur van tomaat | haricots verts | pommes frites
28,50
Kipnuggets of vissticks | frietjes | mayonaise/ ketchup
12,50
3,50
1,50
Huisgemaakt volgens geheim recept van de chef
11,00
Vanille roomijs | calebaut chocoladesaus | slagroom
11,00
Koffie of thee naar keuze | 2 huisgemaakte madeleines | slagroom met vanille, rozenwater en pistachenootjes
11,00
Drie soorten kaas van Erik Murre | armagnacpruimen | knoflookcrouton
14,00
Heeft u een allergie of wilt u graag allergeneninformatie? Laat het ons weten.
Alle prijzen in Euro inclusief btw.
Wij bieden ons 4 gangen kerstmenu inclusief amuse aan voor 75 euro.
U kunt het menu uitbreiden met een pré entree en/of een pré dessert.
75,00
Gillardeau oester, spinazie, knoflook, serranoham, Hollandaise en parmezaan.
Gekarameliseerde vijg met mousse van foie gras, vanille en calvados.
+15,00
Terrine van eendenlever, gekonfijte eendenbout en eendenborst, compote van cranberry, sinaasappel en rode port, toast van brioche.
Elzasser zuurkool, grietfilet, gerookte zalm, boudin blanc van schelvis en coquille, mousseline van aardappel, beurre blanc.
Tournedos, ossenstaart, gekonfijte kwartelbout en crème van bloedworst van het livar varken, jus van ossenstaart, hartige confituur van spek en stoofgroentjes, mousseline van knolselder, pastinaak en zwarte truffel.
Warme fondue van brie de Meaux met in armagnac gepocheerde pruimen en gebakken paddenstoelen met tijm.
+15,00
Crème brûlée van chocolade, hazelnoot roomijs, karamelsaus en een madeleine van sinaasappel.
Heeft u een allergie of wilt u graag allergeneninformatie? Laat het ons weten.
Alle prijzen in Euro inclusief btw.