Menu

Ervaar de Zeeuwse gastvrijheid en laat je smaakpapillen betoveren door de verfijnde smaken en texturen van onze Franse gerechten.

Lunch

Geserveerd tussen 12:00 en 16:00 uur

Toast met gerookte zalm

Toast met gerookte zalm, honing-mosterd vinaigrette, avocado, radijs en rode ui.

18

Garnalenkroketten van de Ambachterie

Twee Vlaamse garnaalkroketten, salade, tartaarsaus en stokbrood.

17

Kaaskroketten van de Ambachterie

Twee kaaskroketten van Brugge oud, mosterdmayo en stokbrood.

16

Romige aspergesoep

Witte asperge, lamsham, peterselie en stokbrood.

15

Broodje carpaccio

Stokbrood, lichtgerookte carpaccio, salade, pijnboompitten, parmezaan en truffelmayo.

16

Brie uit de oven

Gebakken brie met armagnacpruimen, paddenstoelen en tijm, stokbrood.

15

Wentelteefjes

7,50

Appelgebak

4,50

Nougat – rood fruit mousse

4,50

Amuses & Bites

Oester

Oosterschelde creuse nr 4, geserveerd met citroen en rode wijnsjalotdressing.

4

Vleesbitterbal van de Ambachterie

6 stuks

7,50

Vlaams garnalenballetje van de Ambachterie

4 stuks

10

Cheddarballetje van de Ambachterie

4 stuks

8,50

Brood met smeersels

Briochebrood met rilette van makreel en gezoute boter.

4,50

Brioche Paling

Briochebrood met gerookte paling, dashi crème fraîche en haringkaviaar.

7

Etagère La Vie en Rose (vanaf 2 personen)

Etagère gevuld met luxe Hors d’oevres, laat je verrassen!

25 p.p.

Voorgerechten

Tartaar van zeebaars

Tartaartje van verse zeebaars met haringkaviaar, citrus, crème van avocado en zoetzure ui.

18

Carpaccio classique

Dungesneden filet d´anverts met salade van rucola, pijnboompitten en rode ui, parmezaan en truffelmayo.

18

Garnaalkroketten

2 Vlaamse garnaalkroketten van de Ambachterie, geserveerd met citroen, tartaarsaus en een salade.

17

Romige aspergesoep

Witte asperge, lamsham, peterselie en stokbrood.

15

Escargots (6 stuks)

Wijngaardslakken geserveerd met knapperig stokbrood.

13

Brie uit de oven

Brie met armagnacpruimen, paddenstoelen en tijm uit de oven.

15

Hoofdgerechten

Vis

Paling

Keuze tussen gebakken paling met tartaarsaus of paling in ’t groen. Geserveerd met frietjes en salade.

34

Roodbaars

Gebakken roodbaars met beurre blanc op basis van noilly prat, schuim van charonsaus, garnituur van seizoensgroenten en romige aardappelpuree. 

32

Vlees

Entrecote

In de pan gebakken met tijm en sjalot, seizoensgroenten en aardappelgarnituur. Geserveerd met bearnaisesaus, kruidenboter of rode wijnsaus.

34

Rack van speenvarken

Gekruid met cajun, gerookte ui, rucola, peer, seizoensgroenten, aardappelgarnituur en romige pepersaus.

30

Vegetarisch

Zacht gegaarde knolselderij

Met beurre noisette, crème van pastinaak en amandel.

25

Kinderen

Gebakken vis of kip

Met frietjes, salade en huisgemaakte appelmoes.

12,50

Supplement

Frietjes

3,50

Huisgemaakte mayonaise

1

Dessert

Crème brûlée

Huisgemaakt volgens geheim recept van de chef.

8,50

Dame Blanche

Vanille roomijs met Calebaut chocoladesaus en slagroom.

8,50

Koffie La Vie en Rose

Koffie naar keuze met diverse lekkernijen.

8,50

Hangop

Gezoete hangop met tropisch fruit en witte choco/ koekcrumble.

8,50

Kaas

Drie soorten kaas van Erik Murre met armagnacpruimen, notencrumble en een lekker broodje.

14

Heeft u een allergie of wilt u graag allergeneninformatie? Laat het ons weten.
Alle prijzen in Euro inclusief btw.