Ervaar de Zeeuwse gastvrijheid en laat je smaakpapillen betoveren door de verfijnde smaken en texturen van onze Franse gerechten.
Geserveerd tussen 12:00 en 16:00 uur
Toast met gerookte zalm, honing-mosterd vinaigrette, avocado, radijs en rode ui.
18
Twee Vlaamse garnaalkroketten, salade, tartaarsaus en stokbrood.
17
Twee kaaskroketten van Brugge oud, mosterdmayo en stokbrood.
16
Witte asperge, lamsham, peterselie en stokbrood.
15
Stokbrood, lichtgerookte carpaccio, salade, pijnboompitten, parmezaan en truffelmayo.
16
Gebakken brie met armagnacpruimen, paddenstoelen en tijm, stokbrood.
15
7,50
4,50
4,50
Oosterschelde creuse nr 4, geserveerd met citroen en rode wijnsjalotdressing.
4
6 stuks
7,50
4 stuks
10
4 stuks
8,50
Briochebrood met rilette van makreel en gezoute boter.
4,50
Briochebrood met gerookte paling, dashi crème fraîche en haringkaviaar.
7
Etagère gevuld met luxe Hors d’oevres, laat je verrassen!
25 p.p.
Tartaartje van verse zeebaars met haringkaviaar, citrus, crème van avocado en zoetzure ui.
18
Dungesneden filet d´anverts met salade van rucola, pijnboompitten en rode ui, parmezaan en truffelmayo.
18
2 Vlaamse garnaalkroketten van de Ambachterie, geserveerd met citroen, tartaarsaus en een salade.
17
Witte asperge, lamsham, peterselie en stokbrood.
15
Wijngaardslakken geserveerd met knapperig stokbrood.
13
Brie met armagnacpruimen, paddenstoelen en tijm uit de oven.
15
Keuze tussen gebakken paling met tartaarsaus of paling in ’t groen. Geserveerd met frietjes en salade.
34
Gebakken roodbaars met beurre blanc op basis van noilly prat, schuim van charonsaus, garnituur van seizoensgroenten en romige aardappelpuree.
32
In de pan gebakken met tijm en sjalot, seizoensgroenten en aardappelgarnituur. Geserveerd met bearnaisesaus, kruidenboter of rode wijnsaus.
34
Gekruid met cajun, gerookte ui, rucola, peer, seizoensgroenten, aardappelgarnituur en romige pepersaus.
30
Met beurre noisette, crème van pastinaak en amandel.
25
Met frietjes, salade en huisgemaakte appelmoes.
12,50
3,50
1
47,50
57,50
Gerookte zalm, knapperige groene en witte asperges, little gem,
dashi crème fraîche, tuinkers en een huisgemaakte honing-mosterd vinaigrette.
Romige aspergesoep met snippers van gerookte forel.
Witte asperges op de klassieke wijze geserveerd met ei, krieltjes, gekookte ham, verse peterselie en een heerlijke hollandaise saus.
Gekookte room met vanille, verse aardbeien, witte choco crumble,
en een coulis van aardbei.
Huisgemaakt volgens geheim recept van de chef.
8,50
Vanille roomijs met Calebaut chocoladesaus en slagroom.
8,50
Koffie naar keuze met diverse lekkernijen.
8,50
Gezoete hangop met tropisch fruit en witte choco/ koekcrumble.
8,50
Drie soorten kaas van Erik Murre met armagnacpruimen, notencrumble en een lekker broodje.
14
Heeft u een allergie of wilt u graag allergeneninformatie? Laat het ons weten.
Alle prijzen in Euro inclusief btw.